zondag 23 februari 2014

I'm leaving on a fast train


Je kunt wel roepen dat je op het juiste spoor zit maar daar heb je niets aan als de trein stilstaat En dat is een hoe ik met het afvallen bezig was vorige week. Maar inmiddels rijdt de trein weer en ik zit erin. Deze week ging er weer een kilo af.
Ik  ben begonnen in het boek The writing diet. Het boek beschrijft 7 tools om af te vallen. Ik schrijf inmiddels de morning papers ( tool 1) en ook schrijf ik op, als ik iets eet dat buiten mijn gezonde patroon valt, hoe ik mij toen voelde. (tool 2)  Ja, de naam van het boek doet het al vermoeden, het is voornamelijk dus schrijfwerk.
Iedere 3 weken ga ik bij een vriendin op de weegschaal staan en gaan we kijken of ik het geplande gewicht ben afgevallen. Als dat niet het geval is maak ik geld over aan een niet zo goed doel.
Het blijkt dat ik geen geld kan overmaken aan de PVV. De partij accepteert geen giften en donaties. Arme Wilders, vandaar dat hij geen geld heeft om eens behoorlijke haarverf te kopen en het moet doen met een flesje goedkope waterstofperoxide. Dus ik ben bezig een nieuw goed doel te vinden dat niet zo heel goed is. l.

Hebben jullie idee├źn voor een niet zo goed doel?  Ik denk zelf aan een groep muzikanten van het Conservatorium die ik dit najaar bij een straat optreden heb gezien. Ik denk dat de studenten toch wel optreden ook al krijgen ze geen giften maar het is wel leuk voor ze om iets extra’s te krijgen. Maar ik ben de naam van de groep vergeten dus ik ben nog op zoek naar een ander goed doel.

 

 

 

 

2 opmerkingen:

 1. In plaats van de PVV kan je de nationaal-socialistische Nederlandse Volksunie kiezen: http://www.nvu.info/betalingen.html. Ook bij de SGP kan je wel doneren: http://www.sgp.nl/Doneren

  Ik moet ook meteen denken aan organisaties die vanuit religie gekke dingen doen. Een van die christelijke bekeringsorganisaties die zieltjes winnen en bijbels uitdelen in moslimlanden, waardoor die bekeerlingen vervolgens hun leven niet meer zeker zijn. Of die van die programma's hebben om homo's te genezen. Of je kunt gewoon geld doneren aan een zwartekousenkerk ofzo.

  Opdringerige missionarissen van de jubelkerk: www.trin.nl/index.php/steunonspilaar/machtiging

  Mocht je zelf pro-abortus zijn, dan is dit een leuke: www.schreeuwomleven.nl/index.php?paginaID=84

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps, sommige van deze doelen vind ik echt stuitend slecht. Zo slecht zelfs dat ik er nachtmerries van zou krijgen als ik daar geld naar over zou maken. Ik zou niet meer kunnen slapen en vervolgens voor eeuwig rond dolen.
  Maar ik denk dat SGP een aardig alternatief is. Even kijken wat de tarot dagkaart ervan zegt. De Kracht maakt duidelijk dat het niet de bedoeling kan zijn onze instincten en diepste verlangens achter een net masker te verbergen, maar dat we ze moeten verwelkomen en op een goede manier leren gebruiken.
  Tja, gebruik ik nu mijn gevoelens voor de SGP nu op een goede manier?
  Ik denk het wel en de mensen van de SGP hebben er geen last van. Als het goed is merken ze er helemaal niets van. Want ik heb geen zin om geld aan ze over te maken en als ik mij gewoon aan mijn eetschema houd dan hoef ik ook geen geld aan ze over te maken.

  BeantwoordenVerwijderen